Pagini

luni, 30 ianuarie 2012

6 Motive pentru a incepe fuga ASTAZI !!!

Fuga - O metoda gratuita si ideala pentru a arata bine. Ea nu are nevoie de o pregatire speciala sau loc pentru antrenament. Doar ghete. Aproximativ 3 anotimpuri in an putem fugi afara. Fuga este eficienta in tratarea mai multor boli. Insasi fuga nu este un medicament , dar ea actioneaza la sistemul nervos si cel sanguin aducand un plus enorm organizmului in intregime.


1. Fuga mareste posibilitatile inimii si a vaselor sanguine, are loc antrenamentul muschiului inimii . Acest lucru inseamna , ca inima devine mai puternica.

2. Se mareste nivelul oxigenului in sange. Inima antrenata de-a lungul unui ciclu va pulsa mai mult sange decat o inima neantrenata. Se mareste volum sangelui - se mareste cantitatea de oxigen. Toate celulele si organele vor primi un volum mai mare de sange, dotat cu oxigen si alte substante hranitoare.

3. O metoda ideala pentru lupta impotriva tensiunii sistemului nervos. In deosebi fuga de seara. Stresul si oboseala se acumuleaza de-a lungul zilei, pentru a scapa de oboseala , organizmul trebuie sa transpire , fuga este solutia perfecta.


4. In timp ce fugim fara oprire, in sange se elimina hormonul - endorfina. Acest hormon se mai numeste "hormonul fericirii" . Si nu intamplator. Cand concentratia de endorfina in sange creste , omul are senzatia de o euforie ushoara. Depresia dispare.


5. Activitatea gandirii creste. Odata cu fuga din senin  in cap apar solutile unor probleme. Sangele in timpul alergatului se imbocateste cu oxigen ridicand schimbul de elemente in organizm, o activitate mai intensa a sistemului nervos , deci si a creierului .

6. Un motiv important ar fi :   fuga de dimineata aduce la scaderea stratului adipos dar si a unei cantitati mici din masa musculara , pe cand fuga de seara scade doar stratul adipos iar muschii se maresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu