Pagini

marți, 31 ianuarie 2012

Incearca...

Incearca sa nu mananci seara tarziu si sa adormi cu stomacul gol - In timp de 1-2 saptamani vei incepe sa vezi vise clare si in fiecare dimineata te vei trezi mai proaspat si gata pentru noi incercari , fara de dorinte gen: ma mai tavalesc in pat juma de zi.

Incearca sa nu adaugi in mancare 2 elemente : Piper si sare - si vei vedea ca te simti satul cu o cantitate de 2 sau chiar 3 ori mai mica  de mancare, iar in 1-2 saptamani  pielea si muschii nu vor mai sta dalabazati, si se va regla schimbul de substante in organizm.



Incearca sa nu bei bauturi alcoolice in timp de 2 saptamani , si vei vedea ca totul te bucura , adormi strans si visezi linistit, vei vedea ca ti s-a indreptat dispozitia si ridurile de pe fata , iar toata agresivitatea va disparea sau se va diminua.

Incearca o saptamana sa mergi si sa sezi cu spatele drept, si vei vedea cum se va imbunatati memoria si cat de repede vei incepe sa gandesti.

Incearca cu o ora sau doua inainte de somn sa deconectezi televizorul sau computerul - Si vei incepe sa vezi prin vise dorintele si talentul tau ascuns.

Incearca de fiecare data cand vrei sa fumezi - sa mananci un mar sau o portocala, sau sa bei un pahar cu apa, iar in 2 saptamani te vei simti de 2 ori mai rezistent si puternic.

Incearca de fiecare data , cand doresti , sa zambesti trecatorilor, poate doar pentru cateva secunde, uitand de : "ce vor crede ei despre tine"- si permanent vei fi cu inima impacata.

Incearca sa stai trantit in iarba , intre copaci , mai departe de oras si masini, si vei auzi in sine mult asteptata tacere...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu